Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Multinacionalna kompanija “Teleperformance Greece” iz Atene nudi poslovnu priliku za talentirane kandidate koji poznaju talijanski jezik. Kompanija se bavi pružanjem korisničke i tehničke podrške najpoznatijim svjetskim  brandovima, kao što su Audi, VW, Netflix, Microsoft, Canon i brojnim drugima.

Tvrtka zapošljava više od 8.500 ljudi koji uslužuju klijente na 36 različitih jezika i dijalekata, pokrivajući 140 tržišta diljem svijeta. Nude kompetitivnu plaću te odlične mogućnosti za razvoj karijere zaposlenika, plaćene treninge od strane certificiranih instruktora, brojne koristi i popuste, profesionalni rast i razvoj u Ateni i Thessalonikiju.

Bez obzira na studijsko usmjerenje studenata, studentima se nudi prilika za zapošljavanje a osnovni uvjeti su dobro poznavanje talijanskog jezika (razina C1-C2), dobro poznavanje engleskog jezika (najmanje razina B2), poznavanje rada na računalu te odlične komunikacijske i međuljudske vještine.

Tvrtka pokriva trošak avionske karte i taksi prijevoza s aerodroma, dva tjedna smještaja u hotelu, pomoć kod pronalaska smještaja putem agencija za nekrenine, trening u trajanju od tri tjedna s certificiranim trenerima, kompetetivne plaće te dvije ekstra plaće na godinu, mjesečni bonus, besplatne lekcije grčkog jezika, putovanja i zabave.

Prijaviti se možete ovdje. 

Oglas:

Popis obavijesti