Ljetne i zimske škole
Jedanaesta ljetna škola Sveučilišta u Bordeauxu koja će se održavati  u periodu između svibnja i rujna 2020. godine nudi niz visokokvalitetnih međunarodnih tečajeva za poslijediplomske studente i mlade istraživače. Teme pokrivaju različite discipline: afrički studiji, umjetna inteligencija, vinske znanosti, napredni materijali, zdravstvene znanosti i još mnogo toga!
Ljetna škola “Sustainable...
Odjel za civilno inžinjerstvo  i Odjel za informacije, električno inžinjerstvo i primijenjenu matematiku Sveučilišta u Salernu (Italija) u suradnji sa Fakultetom civilnog inžinjerstva Tehničkog sveučilišta iz Rige (Latvija) organizira ljetnu školu od 26. kolovoza do 5. rujna u Salernu.
Sveučilište u Pečuhu (Mađarska) poziva zainteresirane studente da se prijave na besplatnu ljetnu školu ‘ The Cultural Heritage of Hungary ’ koja će se održati od 5. do 19. srpnja. Ljetna škola je financirana sredstvima Tempus javne fundacije. 
Međunarodna ljetna škola Graz Seggau 2020 (GUSEGG) poziva sve zainteresirane, visokomotivirane studente svih područja I  razina obrazovanja da se prijave! Ljetna škola naziva “Security, and Happiness: State – Society – Religion“ održat će se od 5. do 18. srpnja 2020. godine u prekrasnom izdanju dvorca Seggau (Leibnitz, Austria).
Ljetna škola “CZECH IT OUT 2020”...
Fakultet informatike i mendžmenta, Sveučilišta Hradec Kralove organizira ljetnu školu “CZECH IT OUT” od 15. srpnja do 16. kolovoza 2020. godine. Pozivaju sve zainteresirane studente da se prijave na bogat četverotjedni program osmišljen od strane ekspertnog tima. Program je usmjeren korištenju informacijske tehnologije i poslovna primjena. Prikladan je za studente preddiplomskih studija iz cijelog svijeta. Program je na engleskom jeziku, a osim zanimljivih predavanja i seminara, pružaju studentima mogućnost sudjelovanja na zanimljivim izletima i vođenih tura.
Sveučilište u Grazu, Austrija nudi dvotjednu ljetnu školu pod nazivom Graz International Summer School Seggau 2020 (GUSEGG) koja će se održati od od 5. do 18. srpnja 2020. godine u Seggau Castle, Leibnitz, Austrija.
Universidad Autónoma de Madrid (UAM), Faculty of Economics and Business Studies poziva zainteresirane studente da se prijave na Summer School of Economics and Business koja će se održavati od 29.06-24.07.2020. godine u Madridu. 
Akademija za diplomaciju i protokol poziva zainteresirane da se prijave i sudjeluju na četvrtom izdanju „Winter School for Diplomatic Communication, Protocol and etiquette“. Program će voditi eksperti s područja diplomacije i protokola. Kroz program studenti će steći dodatnu razinu razumijevanja sposobnosti i ograničenja koja oblikuju politiku protokola u pogledu određivanja međusobnih razumijevanja i najboljih diplomatskih, poslovnih i sigurnosnih odnosa među partnerima.