Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Cijenjeni studenti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, sadašnji, bivši, a osobito budući; dragi roditelji; dragi građani grada Pule; dragi svi koji ste „kliknuli“ na ove stranice tražeći kompatibilnost/sinergiju s vašim planovima za budućnost, mogućnostima, idealima i snovima.

Na neki način, dali ste nam svoje povjerenje, a mi ćemo šetnjom kroz naše Sveučilište pokušati opravdati vaša očekivanja. Pandemija korona virusa nas je sve pogurala iz komfort zone i natjerala da se okrenemo nekim alternativnim rješenjima. U atmosferi neizvjesnosti koju je uzrokovala te nedostatku fizičkog kontakta, ali s druge strane i tehnoloških dostignuća današnjice, logično se nametnula ideja osnivanja Virtualne smotre Sveučilišta kako bi Vam približili naš rad, naše nastavno osoblje, naše sastavnice, posebne projekte, ali i naš grad – Pulu, mali veliki grad na moru koji osim studija, pruža mnoštvo drugih popratnih sadržaja i mogućnosti, osobito zanimljivih studentima!

Prošećite našim hodnicima, osjetite energiju našeg Sveučilišta i uvjerite se sami zašto je Sveučilište u Puli malo Sveučilište s velikim rezultatima. Tome u prilog idu generacije studenata koje smo „odgojili“, s visokim postotkom zaposlenja u interesnim područjima nakon studija, a mnogi od njih zaposlili su se i ostali upravo u Puli i Istri.  Sve ove godine, osim što smo mi učili njih, oni su učili i nas. A upravo zajednički rast sa našim studentima, osluškivanje i prilagođavanje njihovim potrebama u svrhu što vrjednijeg obrazovanja „lajtmotiv“ je našeg Sveučilišta!

Od sveg srca, dobro nam došli!

Studiraj u Puli - na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli!

 

VIRTUALNA SMOTRA