Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Ponuda stručne prakse

Online istraživačka praksa za...
Sveučilište Mykolas Romeris (Litva) poziva doktorande i mlade istraživače društvenih i humanističkih znanosti na internetsku istraživačku praksu koja će se održati od 3. do 7. svibnja 2021. godine.
ErasmusIntern.org predstavlja ponudu integriranog tržišta kojem je cilj okupiti pružatelje prakse i studente koji traže priliku za praksu u inozemstvu. ErasmusIntern.org dio je projekta STORY Erasmus studentske mreže (ESN) - neprofitne međunarodne studentske organizacije čija je misija predstavljati međunarodne studente pružajući im mogućnosti za kulturno razumijevanje i samorazvoj po principu "studenti pomažu studentima".
Sveučilište u Almeriji, Španjolska objavilo je natječaj za odrađivanje Erasmus+ stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji. Na natječaj se mogu prijaviti studenti na preddiplomskoj i poslijediplomskoj razini te nedavno diplomirani studenti zainteresirani za odrađivanje stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji.
Ponuda stručne prakse u Poljskoj
IT kompanija "WhitePress.pl" iz Poljske obavještava zainteresirane studente iz područja digitalnog marketinga o ponudi stručne prakse. Riječ je o internet platformi koja se bavi marketingom sadržaja. Klijenti kompanije su najveće marketing agencije u Poljskoj i Europi, a kompanija posluje i na stranim tržištima (Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Velika Britanija). Više informacija o kompaniji i ponudi dostupno je ovdje . 
IrRADIARE radi za tijela javne vlasti savjetujući ih o najboljim strategijama za postizanje dobrog puta teritorijalnog razvoja, a misija je pridonijeti održivom razvoju lokalnih teritorija sudjelujući u različitim europskim projektima. IrRADIARE poziva sve zainteresirane studente da se prijave u okviru Erasmus+ programa za odrađivanje stručne prakse upravo sa njima. Ovaj program pruža studentima šansu da poboljšaju ne samo komunikacijske, jezične i međukulturalne vještine, razumijevanje europskih poslova, već i vještine koje će budući poslodavci cijeniti.
Španjolska radna grupa nudi studentima niz mogućnosti stručne prakse u okviru programa Erasmus+ na Kanarskim otocima. Ibiza, Malta, Tenerifi, Fuerteventura, atraktivne su lokacije na kojima se nudi mogućnost odrađivanja stručne prakse u područjima odnosa s javnošću, animacije, sportske animacije te ostalih radnih mjesta u području uslužnih djelatnosti.