Obavijesti projekta DYNAMIC
U okviru Erasmus+ projekta Dynamic, studenti Proizvodnog strojarstva Odjela za tehničke studije, pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Svena Maričića i Ivana Veljovića , mag. ing. mech. bili su u radnoj posjeti.   
U okviru  Erasmus+ projekta Dynamic predstavnici Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli posjetili su u petak projektnog partnera Holcim Hrvatska d.o.o. u Koromačnu. Cilj radne posjete bila je prezentacija idejnog rješenja zadatka na razini Dynamic projekta, koje su izradili studenti Odjela za tehničke studije pod mentorstvom izv.prof.dr.sc. Svena Maričića te asistenta Ivana Veljovića, mag.ing.mech. Voditeljica Ureda za partnerstvo i projekte dr.sc. Ivona Peternel prezentirala je dosada odrađene aktivnosti u okviru projekta.
U okviru Erasmus + projekta Dynamic od 2. do 4. rujna 2019. godine na Tehničkom Sveučilištu u Varni (Bugarska) održan je projektni sastanak na kojem je sudjelovalo i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.
U Njemačko-hrvatskoj industrijskoj i trgovinskoj komori 17. rujna 2019. godine održan je sastank projektnih partnera u okviru Dynamic+ projekta. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli tom su prigodom predstavljali izv.prof.dr.sc. Sven Maričić i voditeljica Ureda za partnerstvo i projekte dr.sc. Ivona Peternel.     ×